Winfera sluit tijdelijk door corona

Beste klant,

Gezien wij een onderneming zijn die geen essentiële werkzaamheden uitvoert en de social distance niet kunnen garanderen, volgen wij de voorschriften van de overheid. Vandaar dat wij tijdelijk sluiten door overmacht. Dit wil zeggen dat er geen enkele activiteit zal zijn en dit voorlopig tot met 5 april. Afhankelijk van de evolutie en de beslissingen van de overheden en onze leveranciers, kan deze datum aangepast worden.

We stellen in deze periode jouw prijsaanvraag zeer op prijs. Hoe graag we je ook onmiddellijk van antwoord willen zijn, kan dit momenteel helaas niet. Doe gerust je aanvraag en we contacteren je zodra we dit weer mogen.

Deze maatregel wilt ook zeggen dat al onze lopende bestellingen vertragingen oplopen. Momenteel kunnen we nog niet antwoorden hoeveel invloed dit juist zal hebben. We doen ons uiterste best om dit te beperken. 

In normale omstandigheiden voorziet Winfera altijd een permanentie voor de dienst na verkoop, zelfs tijdens het bouwverlof. Tot onze grote spijt kunnen en mogen we dit, voor het eerst in ons 16 jarig bestaan, niet doen. Gebruik ondertussen hiervoor gerust het online aanvraagformulier en we contacteren je zo snel als mogeijk. We vragen je hiervoor om begrip. 

Momenteel beschikken we niet over meer informatie dan dit. Van zodra er meer duidelijkheid is, houden we je op de hoogte. We vrezen echter dat voor 5 april geen enkele bijkomende informatie beschikbaar zal zijn.

Zorg goed voor jullie zelf en de mensen rondom jullie.

Het Winfera Team