Ramen en deuren PVC

PVC ramen en deuren hebben de laatste jaren een sterke reputatie opgebouwd, zowel op gebied van ecologie, isolatie, veiligheid als elegantie. 

meer info

Ramen en deuren Aluminium

Aluminium deuren en ramen zijn strak, verkrijgbaar in veel kleuren en milieuvriendelijk. Dit maakt aluminium buitenschrijnwerk ideaal voor moderne of eigentijdse realisaties. Eralu biedt u wat u nodig heeft. 

meer info

Ramen en deuren Hout

Houten ramen en deuren is de ecologische en esthetische keuze bij uitstek. Dit door het comfort, de isolatie, de brandveiligheid en het respect voor het milieu. U kan kiezen uit de reeks ModernPittoreskRetro en Personelle.

meer info

Kiezen tussen PVC, hout of aluminium ramen, waarop letten?

Bij het plaatsen van nieuwe ramen of het vervangen van bestaand buitenschrijnwerk, is de keuze van het basismateriaal één van de belangrijkste beslissingen. De verschillen tussen kunststof, houten en aluminium ramen liggen vooral in het toepassingsgebied en veel minder in de kwaliteitsverschillen.

PVC blinkt uit in de isolatiewaarde, onderhoudsvriendelijkheid en eigentijdse look. Aluminium kan grote gehelen aan, is superstrak en verkrijgbaar in elke kleur. Hout heeft een natuurlijke uitstraling, kan overschilderd worden in een nieuwe kleur en heeft een lange duurzaamheid indien goed onderhouden.

Vrije keuze kleuren Prijs grondstof
PVC > 150 combinaties PVC Scherp tot midden
ALU Onbeperkt ALU Hoger
HOUT Onbeperkt HOUT Midden tot hoger
Isolatie Kleurvastheid
PVC Uitstekend PVC 10 jaar garantie
ALU Afhankelijk ALU Tot 15 jaar garantie
HOUT Zeer goed HOUT Onderhoudsafhankelijk
Gedetailleerde vergelijking