De 10 garanties van Winfera

1. Belgisch fabricaat

Niet alleen worden alle ramen en deuren in België gefabriceerd, maar ook het glas, de rolluiken en de garagepoorten. Verder zijn de gebruikte profielen in PVC en aluminium van Belgisch fabricaat. Dit garandeert niet enkel dat alle attesten in orde zijn (aanvraag premies, EPB, ….) maar ook dat je echt geniet van een degelijke garantie van fabrikanten die ook morgen nog op de Belgische markt aanwezig zullen zijn.

Belgisch fabricaat staat garant voor kwaliteit en een langdurige service.

2. Eigen plaatsingsdienst

De ramen en deuren van Winfera worden geplaatst door eigen werknemers. Onze ervaren mensen worden beoordeeld op de kwaliteit van hun werk. Op regelmatige basis worden werven gecontroleerd zodat al onze plaatsers gefocust blijven op het tevreden stellen van al onze klanten.

Eigen plaatsingsdienst staat garant voor het afleveren van eervol werk.

3. Duidelijke offerte

Bij Winfera kan je ervoor kiezen om een gedeelte van het werk zelf uit te voeren of je kan ervoor kiezen dat alles voor jou uitgevoerd wordt.  Alle offertes zijn duidelijk opgesteld. Zo wordt niet enkel vermeld wat inbegrepen is, maar wordt ook duidelijk uitgelegd wat niet inclusief is, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Zelfs een leek in de bouw kan gerust zijn.

Een duidelijke offerte staat garant voor een zorgeloos verloop van de werf.

4. Bijstand en advies voor, tijdens en na de werken

Het Winfera personeel staat altijd voor je klaar. Zo kan je al tijdens de voorafgaande werken beroep doen op de know-how van Winfera. Voor elke vraag hebben we een passend antwoord klaar zodat je op voorhand weet wat je moet doen. Maar ook tijdens en na de werken kan je op onze bijstand en advies blijven rekenen. Een team van ervaren medewerkers blijft steeds ter jouw beschikking staan.

Bijstand en advies staat garant voor een zorgeloos verloop van de werken.

5. Onafhankelijk advies

Winfera biedt een volledig gamma van ramen en deuren in PVC, aluminium en hout. Hierdoor krijg je onafhankelijk advies en weet je zeker welk basisproduct voor jou het meest geschikt is. Je krijgt een uitvoerige uiteenzetting over de sterke punten en de beperkingen van alle mogelijkheden.

Onafhankelijk advies staat garant voor een juiste keuze.

6. Advies en bijstand voor premieaanvraag

Bij Winfera kan je niet enkel profiteren van advies over premies, maar we helpen je ook bij de aanvraag ervan en met het invullen van alle documenten. Met meer als 2.750 geslaagde premieaanvragen, beschikt Winfera over een zeer verregaande ervaring waarvan je mag profiteren.

Advies en bijstand voor premieaanvragen staat garant voor een maximale terugbetaling.

7. Lange termijn partnerships

Winfera werkt aan lange termijn partnerships. De meeste nieuwe klanten bereiken ons dan ook door de positieve mond aan mond reclame van onze bestaande klanten, medewerkers en leveranciers.

Lange termijn partnerships staan garant voor tevreden klanten, medewerkers en leveranciers.

8. Eerlijk verkoopgesprek

De aankoop van ramen en deuren is een belangrijke investering. Winfera biedt de beste kwaliteit aan scherpe voorwaarden. Omdat we niet werken met valse reclamestunts waarbij je onmiddellijk moet beslissen (zogezegd gratis glas, gratis plaatsing, …) heb je steeds voldoende tijd om na te denken voor je jouw definitieve bestelling plaatst. Zodoende krijg je geen opdringerige types over de vloer maar wel ervaren adviseurs die hun kennis graag met je delen.

Een eerlijk verkoopgesprek staat garant voor een weldoordachte beslissing.

9. Isolatie

De ramen en deuren van Winfera voldoen ruimschoots aan de strengste eisen voor alle premieaanvragen. Winfera is zeer fier op de isolatiewaarde van al zijn producten. Deze waarden behoren tot de allerbeste op de markt en zijn online terug te vinden op onze website.

De isolatie van de Winfera producten staat garant voor het beste rendement op lange termijn.

10. Respect voor ecologie

Winfera werkt enkel met leveranciers die ecologie hoog in het vaandel dragen. Om zo CO neutraal mogelijk te fabriceren, staan er in het totaal 2627 zonnepanelen op de daken van onze fabrikanten. Daarnaast zorgt Winfera voor een scheiding van zijn eigen afval op gebied van spuitbussen, afvalhout, metalen en restafval.

Respect voor ecologie staat garant voor een gezonde toekomst van onze kinderen.