terug naar overzicht Winfera biedt 30 bijkomende PVC kleuren ...

Voor de budgetvriendelijke keuze blijft Deceuninck een leuk gamma aanbieden van profielen die in de massa gekleurd zijn. Deze profielen hebben dezelfde kwaliteit dan de anderen, maar omdat ze niet voorzien zijn van een extra gekleurde laag is de prijs zeer scherp. Hierin biedt Deceuninck naast wit en crème als enige ook lichtgrijs aan. Met de 'in de massa' gekleurde profielen kan u de uitstraling en isolatie van de PVC ramen van Deceuninck plaatsen met een zeer aanvaardbaar budget.

Daarnaast kunnen de ramen en deuren ook verkregen worden in folies. Buiten de traditionele houtstructuur- en gladde folies biedt Deceuninck als enige ook 'metalic' folies aan. Winfera heeft een 30-tal foliekleuren opgenomen in zijn gamma. Deze gaan van strak modern (zwart, meerdere tinten grijs, ...) naar hedendaags (crème, kwartsgrijs, ....) tot traditioneel (eik, teak, ...).  

In het topgamma biedt Winfera het 'Decoroc' gamma aan. Deze ramen zijn gelakt met een verf op teflon basis, waardoor ze uiterst geschikt zijn op plaatsen met veel vervuiling of kans op vandalisme. De laklaag is zo sterk dat zelfs grafiti verwijderd kan worden.  Deze satijnachtige matte look straalt de hoogste mogelijke klasse uit. Het volledige gamma staat op de website van Deceuninck.

Het gamma PVC ramen van Winfera bestaat uit 4 modellen : traditioneel 'Modern', tijdloos 'Timeless', landelijk 'Classic' en het strak moderne 'Premium'. 

Dankzij de combinatie van de verschillende modellen van ramen zijn er meer dan 200 buitencombinaties mogelijk. Kom dit gamma nu bekijken in één van de showrooms of vraag uw offerte aan. 

 

 

 

 

terug naar overzicht