terug naar overzicht Corona ? We are back

Laatste update : 08/05/2020

 

We hebben iedereen moeten missen : onze klanten, onze leveranciers en onze collega's, maar vanaf 4 mei gaan we er weer tegenaan.

Showrooms

Onze showrooms werden aangepast aan de Corona normen en vanaf volgende week zijn ze weer open, voorlopig met aangepaste openingsdagen :

Kortrijk : dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag
Hasselt : dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
Tongeren : van dinsdag tot en met zaterdag

Op andere dagen zijn de showrooms open op afspraak waardoor we je kunnen garanderen dat er meer als voldoende ruimte is. Je kan dan in alle veiligheid rustig en ongestoord rondkijken.

Offertes 

Onze verkopers starten vanaf maandag 11 mei weer met gratis advies aan huis. Bovendien verlengen we de beursvoorwaarden zodat iedereen hiervan kan genieten. Ramen of deuren in PVC, aluminium of hout van Belgische kwaliteit nodig ?  Doe nu al je offerteaanvraag online en we contacteren je zo snel als mogelijk. Omdat we pas opnieuw open zijn, kan het wat langer duren als normaal maar we doen ons uiterste best. De  beursvoorwaarden worden verlengd zodat iedereen er nog van kan genieten.

Definitieve opmetingen

Vanaf dinsdag 12 mei starten de definitieve opmetingen opnieuw. We gaan er van uit dat er een beetje vertraging zal zijn ten opzichte van de normale levertermijnen, maar dit zal waarschijnlijk niet meer dan 2 weken bedragen. Ook hier zetten we alle zeilen bij om je zo snel als mogelijk te helpen. Vanaf maandag 11 mei nemen we contact met je maar bel ons gerust als het wat te lang duurt. 

Plaatsingen

Vanaf dinsdag 12 mei starten we opnieuw met de plaatsing van ramen en deuren. We zullen iedereen contacteren om uit te leggen wat nodig is om in alle veiligheid te kunnen werken. We verwachten dat de werven gemiddeld zo'n 4 weken vertraging zullen hebben maar dit kan verschillend zijn van dossier tot dossier. We doen ons uiterste best om elke klant zo snel als mogeljk verder te helpen.
We trachten enkele werven op te starten op 5 mei maar dat mag dan enkel voor buisness-to-business en onbewoonde gebouwen.

Afwerking bestaande werven

Winfera heeft ervoor gezorgd dat alle werven grotendeels afgewerkt zijn voor de corona sluiting. We starten vanaf 11 mei met detail afwerkingen waar nodig maar alle bestellingen hebben een vertraging van zo'n 6 weken. Hopelijk kunnen we hiervoor op je begrip rekenen. Een dringende interventie nodig ? Geef deze dan gerust online door.

We hopen natuurlijk dat er op nationaal gebied niets verandert zodat we op 4 mei effectief van start kunnen gaan en u snel weer mogen ontmoeten.

 

* Data's zijn aangepast na de laatste persconferentie van de veiligheidsraad

 

winfera back

terug naar overzicht